WerkenbijArriva Wijzig regio

Vacatures

Arriva is altijd geïnteresseerd in nieuwe talenten die ons bedrijf iets extra's kunnen bieden. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze weten wat er onder de klanten leeft, dat zij proactief denken en bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

Met deze ‘werknemersdrive' willen we niet alleen de continuïteit van Arriva waarborgen, maar vooral het comfort en de veiligheid van onze reizigers garanderen! Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Arriva en op zoek naar een interessante baan? Kijk dan snel of er een vacature voor jou bij zit!

Onboarding

Bij Arriva vinden we dat onboarding van nieuwe collega’s verder gaat dan het regelen van je toegangspasje, bedrijfskleding of het klaarzetten van de computer. Via ons onboarding programma worden nieuwe collega’s ingewijd in onze werkcultuur zodat ze snel het gevoel krijgen dat ze daar deel van uitmaken. Daarnaast willen we dat ze niet alles hoeven uit te vogelen in hun werkzaamheden. Check het filmpje hieronder over onze ArrivaL app die onderdeel uitmaakt van ons onboarding programma!