Werken bij Arriva Wijzig regio

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij Arriva komt werken, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk. Het is van groot belang dat iedereen die werkt aan hoogwaardig openbaar vervoer, gezond, betrokken en gemotiveerd zijn of haar werk kan doen. Vanuit die gedachte investeren wij veel in onze medewerkers, in hun ontwikkeling en inzetbaarheid.

cao OV en cao Multimodaal

Het grootste deel van onze medewerkers zijn buschauffeurs, machinisten, stewards en toezichthouders.

Afhankelijk van de regio waar je gaat werken, profiteer je van de voorwaarden zoals vermeld in de cao OV of de cao Multimodaal. Vanzelfsprekend zijn in beide cao’s de vakantie- en verlofdagen en onregelmatigheidstoeslagen goed geregeld. Ook krijg je bij beide cao’s een eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

APN-contract

Daarnaast kent Arriva een eigen arbeidsvoorwaardenpakket voor kantoor- en managementfuncties. Op basis van een 40-urige werkweek heb je dan minimaal 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, een dertiende maand en in verschillende functies krijg je een leaseauto. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en een opleiding of training te volgen.

Leuke extra’s

Andere secundaire arbeidsvoorwaarden bij Arriva zijn 10% korting op de zorgverzekering, een bedrijfsfitness-regeling, een sociaal fonds en een Arriva Personeelspas. Met deze pas kan je gratis reizen met alle bussen en treinen van Arriva.

Solliciteren