Trainees - Anouk Ouwendijk & Gerdine Bakker Wijzig regio

Anouk Ouwendijk & Gerdine Bakker zijn momenteel nog bezig het het Management traineeship.

Arriva heeft als OV-bedrijf een grote  maatschappelijke functie, met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen als de twee belangrijkste peilers.

Dit zijn onderwerpen die wij ook heel belangrijk vinden. Daarnaast is Arriva een fijne plek om te werken. De collega’s zijn fijn en de sfeer is goed. Arriva heeft een nuchtere cultuur waarin vertrouwen en behulpzaamheid belangrijk zijn. Je voelt je meteen thuis. De wereld van het OV staat op z’n kop na het afgelopen jaar. Maar Arriva staat zeker niet stil en is enorm in beweging met betrekking tot flexibilisering, digitalisering, data en nog veel meer. Het is heel leerzaam om onderdeel te mogen zijn van deze ontwikkelingen. Ook is Arriva een heel veelzijdig bedrijf, met veel stakeholders, veel markten en verschillende modaliteiten (bus en trein). Hierdoor kun je alle kanten op in je loopbaan, en is het juist helemaal niet erg als je breed georiënteerd bent.

Waarom een traineeship bij Arriva?

Het Traineeship is dé perfecte kans om alle kanten van het bedrijf te leren kennen. In je ene placement ben je teammanager van een groep buschauffeurs en zit je midden in de operatie, in een ander placement op het hoofdkantoor brainstorm je mee over de strategie voor de komende jaren. Je werkt mee aan grote projecten, waarbij je meteen aan de managementtafel mee mag discussiëren over belangrijke beslissingen. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid, maar kunt altijd bouwen op de steun van collega’s. De begeleiding tijdens het hele proces en de internationale trainingen met mede-trainees zorgen ervoor dat je alle kansen krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen. Je hebt zelf de regie, maar er is altijd een vangnet; de ideale combinatie voor het begin van je carrière!