Zuid-Holland Wijzig regio

E-tickets & kaartjes Zuid-Holland Wijzig regio

Je kunt een abonnement afsluiten of reizen op saldo, maar er zijn nog  meer vervoerbewijzen verkrijgbaar.
Let op! De informatie op deze pagina kan door de coronamaatregelen verouderd zijn. Raadpleeg voorafgaand aan je reis onze informatiepagina om te controleren welke opties en/of kaartjes niet beschikbaar zijn.

E-tickets

Maak jij een reis met Arriva, zonder over te stappen op een bus of trein van een ander vervoerbedrijf? Dan kun je gemakkelijk en snel een e-ticket kopen via de reisplanner. Vul je vertrekadres en bestemming in, selecteer je reisdatum, en vink aan of je een enkele reis of retour wilt maken. Je ziet nu direct de prijs van je e-ticket. Reizen met een e-ticket kost trouwens net zo veel als reizen op saldo (met je OV-chipkaart). Je kunt voor maximaal 10 personen tegelijk een e-ticket kopen. Ga je met een grotere groep op pad? Reserveer dan je groepsreis. Wil je meer informatie over e-tickets bij Arriva? Kijk dan op onze informatiepagina over e-tickets.

Koop e-ticket

We adviseren je om het e-ticket uit te printen. Let op: E-tickets die slecht zijn afgedrukt, of die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, worden als ongeldig beschouwd.