Dagje uit? Keukenhof!

Let op: In verband met de nieuwe maatregelen aangaande het coronavirus is de opening van Keukenhof uitgesteld. Kijk voor de meest recente informatie op Keukenhof.nl.

Keukenhof is dé plek om te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en evenementen gericht op het thema  van 2020: ‘a World of Colours’.

Dat wordt een bijzonder dagje uit met je vriend(in) of gezin!

Keukenhof is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis je met het OV, dan kun je een Combiticket kopen. Combiticket is je entreebewijs voor Keukenhof en je vervoerbewijs voor het OV ineen. Je reist met de bus (en trein) naar Keukenhof, wordt vlakbij afgezet en kunt zonder in de rij te staan bij de kassa het park in lopen. En het is waarschijnlijk voordeliger dan je reiskosten, parkeerkosten en toegangsprijs van Keukenhof bij elkaar. Voor kinderen gelden nog eens speciale tarieven.

Verschillende Combitickets

Naar de Keukenhof rijdt een rechtstreekse bus, de Keukenhof Express, vanaf vier verschillende vertreklocaties: metrohalte Europaplein/RAI (buslijn 852), station Leiden Centraal (buslijn 854), Schiphol Airport (buslijn 858) en station Hoofddorp (buslijn 859). Verder zijn er ook reguliere bussen die via Keukenhof reizen. Voor je reis zijn verschillende Combitickets bus + entree te koop: rechtstreeks vanaf de vertrekpunten, maar bijvoorbeeld ook inclusief busvervoer vanuit het centrum van Amsterdam naar een vertreklocatie. Wie het eerste deel met de trein reist, kan een speciaal Combiticket trein + bus + entree Keukenhof bestellen. Dat ticket is geldig in bijna alle treinen in Nederland.

Meer informatie en bestellen

Keukenhof is geopend van 21 maart t/m 10 mei 2020. De Combitickets zijn verkrijgbaar via keukenhof.nl/ov. Op de site lees je ook meer informatie over de fysieke Combitickets, de verkooppunten en overige geldige vervoerbewijzen in de Keukenhof Express. Bovendien kun je via de 9292-reisplanner je reis eenvoudig vooraf plannen.

Arriva wenst je een mooie dag in Keukenhof.