Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Bus van Arriva bij een halte op station Zutphen.

Kaartjes & abonnementen

Ontdek voordelige en gemakkelijke betalingsopties voor je bus- of treinreis. Van losse kaartjes tot abonnementen en OVpay. Profiteer van onze acties!
Bus van Arriva bij een halte op station Zutphen.
Reiziger houdt blauwe betaalpas richting de camera.Reiziger houdt blauwe betaalpas richting de camera.

Reizen met je betaalpas

OVpay is een nieuwe manier van betalen in het ov. Gebruik je betaalpas of creditcard om je reis te betalen. Gemakkelijker kan het bijna niet!
OVpay
Vrouwelijke reiziger met muts en in winterkleding houdt een blauwe ov-chipkaart richting de camera.Vrouwelijke reiziger met muts en in winterkleding houdt een blauwe ov-chipkaart richting de camera.

OV-chipkaart

Met de OV-chipkaart maak je met één kaart gebruik van al het openbaar vervoer. Handig voor als je af en toe reist, een must als je reist met een abonnement.
OV-chipkaart
Een blauwe ticketmachine van Arriva.Een blauwe ticketmachine van Arriva.

Losse kaartjes

Reis je weinig met het openbaar vervoer en heb je geen OV-chipkaart, dan kun je altijd een los kaartje kopen of bestellen!
Kaartjes
Iemand in een warme jas houdt een ov-chipkaart bij de incheckpaal.Iemand in een warme jas houdt een ov-chipkaart bij de incheckpaal.

Abonnementen

Als je regelmatig met Arriva reist, kan een abonnement voordeliger zijn. Reis met korting of reis onbeperkt! De keuze is aan jou!
Abonnementen

Reizen met korting en acties

Een dagje voordelig naar de Efteling, Keukenhof, een festival of het theater. Ben je nieuwsgierig naar onze acties & uitjes?

Meisje verkleed als roodkapje loopt met opgetogen jong gezin, hand in hand, de Efteling in, je ziet de ingang achter hen.