Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Een man kijkt naar een vertrekstaat op een bushalte.

Dienstregeling

Ga je binnenkort op reis met de trein of de bus? Plan vooraf je reis om ongewenste verrassingen te voorkomen.

Hier vind je alle informatie over de dienstregeling van jouw trein en/of bus. Wil je het actuele reisadvies om te kijken of er bijzonderheden zijn voor jouw reis?

Plan je reis in de reisplanner

Jonge vrouw staat op stralende dag met koptelefoon lachend te kijken naar een vertrekstaat op een bushalte.Jonge vrouw staat op stralende dag met koptelefoon lachend te kijken naar een vertrekstaat op een bushalte.

Bekijk de huidige dienstregeling

Bekijk, download of print de dienstregeling van jouw trein of bus. Of bekijk de dienstregeling van alle treinen en bussen in jouw regio.
Dienstregeling 2024
Reiziger loopt over perron van een station langs een blauwwitte trein van Arriva die naar Roermond gaat.Reiziger loopt over perron van een station langs een blauwwitte trein van Arriva die naar Roermond gaat.

Dienstregeling tijdens vakanties en feestdagen

Tijdens vakanties en feestdagen kunnen er aanpassingen zijn in de dienstregeling. Bekijk hier de aanpassingen per regio.
Vakanties en feestdagen
Een jongen in geblokt overhemd leunt lachend tegen een bushalte en praat met twee vrouwen die daar zitten.Een jongen in geblokt overhemd leunt lachend tegen een bushalte en praat met twee vrouwen die daar zitten.

Werkzaamheden en storingen

Door werkzaamheden of een evenement kan er een tijdelijke omleiding of storing zijn. Ook kan er bij langdurige werkzaamheden een aanpassing in de dienstregeling zijn. Bekijk hier of jouw trein en/of bus te maken heeft met een omleiding of storing.
Aanpassingen in de dienstregeling
Icoon van een gesprekswolk met daarin een telefoon.

WhatsApp

Chat met ons
Icoon van een gesprekswolk met een bliksemschicht erin.

Facebook

Chat met ons
Een icoon van een telefoon waaruit een gesprekswolk komt.

Telefoon