Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
De nar Jokie en een vrouwelijke nar staan samen middenin de Efteling met onder andere de Pagode op de achtergrond.

Dagje Efteling: extra voordelig met het OV

Ontdek Nederlands grootste attractiepark extra voordelig als je met het OV reist.
De nar Jokie en een vrouwelijke nar staan samen middenin de Efteling met onder andere de Pagode op de achtergrond.

Reizen met het openbaar vervoer is heel voordelig!

Voor slechts €3,20 reis je met je OV-chipkaart of je eigen betaalpas met de bus van bijvoorbeeld Station Tilburg naar de Efteling. Of koop een kaartje met je pinpas bij de chauffeur in de bus. En nog mooier: kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee in de bus in Brabant.

Dagretour trein + bus + entree Efteling

In de Spoordeelwinkel van NS kun je in één keer online je ticket voor de entree en het openbaar vervoer kopen. Handig, want dan heb je met één ticket alles geregeld! En het is nog voordeliger ook!

Met het OV naar de Efteling

De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 naar de Efteling.

De buslijnen 800 (Station Den Bosch – Efteling) en 801 (Station Tilburg – Efteling) zijn speciale Efteling-lijnen. De vertrektijden zijn afgestemd op de openingstijden van de Efteling. Deze buslijnen rijden direct en zonder tussenstops naar de Efteling!

Bereikbaarheid Efteling hotel en Bosrijk

Overnacht je in het Efteling Hotel? Bussen 300 en 301 stoppen vlakbij. Stap uit bij bushalte Horst. Bosrijkgasten kunnen buslijn 300, 301, 800 en 801 naar de hoofdentree van de Efteling nemen; van daaruit is het een paar minuten lopen naar Efteling Bosrijk.

Plan je reis met onze reisplanner
Een lijnenkaart van hoe je met de trein vanuit Amsterdam, Den Haag, Zwolle, Venlo en Maastricht bij de Efteling komt.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de buslijnen naar de Efteling? Bel dan met onze klantenservice: 0800 0232545*. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 23.00 uur en in het weekend en op feestdagen van 7.00 tot 23.00 uur.

Natuurlijk kun je ook altijd binnenstappen bij een van onze Arriva OV Servicepunten op het busstation in Tilburg of ’s-Hertogenbosch of de OV-winkel die wij hebben samen met NS op station Breda.

* Voor een gesprek worden geen gesprekskosten in rekening gebracht. Bel je met je mobiele telefoon, dan gelden wel de kosten van je provider.

Contact met Arriva

We wensen je een sprookjesachtige dag in de Efteling!