Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?

Openbaar vervoer bereikbaar voor iedereen

Tiener in felgele jas staat naar de vertrektijden te kijken op een treinperron. Op de achtergrond staat een rode Arriva-trein.

Op zoek naar een aantrekkelijk alternatief voor leerlingen in het leerlingenvervoer, cliënten die naar een dagbesteding gaan en andere doelgroepen? Wij helpen jouw gemeente of instelling graag verder! Samen maken we het OV toegankelijk.

Een oudere man in overhemd en vest lacht en houdt zijn armen wijd voor zijn twee kleinkinderen die aan komen rennen.

Zelfstandig reizen met de Voor Elkaar Pas

Kostenbesparend, betrouwbaar en duurzaam: de Voor Elkaar Pas als passende oplossing voor doelgroepenvervoer. Leerlingen in het speciaal onderwijs, medewerkers van sociale werkplaatsen en mensen met een Wmo-indicatie kunnen met de Voor Elkaar Pas zelfstandig reizen met het OV.

Eenvoudig en laagdrempelig reizen met de Meedoen Pas

De Meedoen Pas is een gebruiksklare persoonlijke OV-chipkaart. Gemeenten kunnen deze OV-chipkaart inzetten om het openbaar vervoer (OV) voor onder andere statushouders, minima en re-integranten eenvoudiger en laagdrempeliger te maken. 

Achterste drie rijen stoelen in zonnige Arriva-bus, gevuld met diverse reizigers. Oud stel, man met klein kind, twee vriendinnen en een groepje vrienden creëren een positieve sfeer.

Neem contact op

Wil je weten wat de Voor Elkaar Pas of Meedoen Pas voor medewerkers en inwoners van jouw gemeente, zorg- of onderwijsinstelling kan betekenen?

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Neem contact op