Speciaal OV-aanbod voor medewerkers Maastricht UMC+

Maastricht UMC

Beste MUMC+-medewerker,

Je kunt op verschillende manieren je woon-werkverkeer inzetten. Maar dacht je daarbij ook al eens aan het reizen met het OV?

Arriva en het MUMC+ hebben met elkaar afspraken gemaakt over speciale bus- en treinabonnementen. Tegen een zeer aantrekkelijk tarief kon je daarom al vanaf 1 februari 2017 een jaarabonnement aanschaffen om voor je woon-werkverkeer met alle bussen en treinen van Arriva Limburg reizen. Dat kon via een collectieve afspraak met een zogenaamde Goede Zaakpas. Omdat een jaarabonnement misschien wat veel is voor jou, hebben we nu aanvullende afspraken gemaakt. Je kunt nu ook een najaar/winter abonnement aanschaffen. Dat geeft je de mogelijkheid om flexibel te zijn. In de zomermaanden ga je op de fiets en in de maanden met minder weer, maak je gebruik van het OV. Het abonnement loopt van november tot en met april.

Het personeelsnummer vind je op je huidige digitale salarisstrook; het abonnement wordt via dit nummer verrekend.

Wanneer je voor zowel bus als trein wilt bestellen moeten beide vinkje gekozen worden

Let op, je dient je keuze te maken voor een ingangsdatum op de 1e van de maand. Verdere uitleg kun je hierboven vinden. Bedankt voor je begrip.


In het formulier vragen wij om jouw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid.