Met Arriva naar de Harmonie

Ga jij binnenkort een avond naar de Harmonie? En wil je er gemakkelijk en voordelig naartoe reizen? Reis dan met de bus of trein, want de Harmonie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bestel daarom je theaterticket voor slechts 7,50 euro.

Koop hier je theaterticket

Theaterticket

Het theaterticket is het ideale vervoerbewijs voor een avond naar de Harmonie. Het theaterticket is geldig in alle bussen en treinen van Arriva in Fryslân en in de treinen van Arriva in Groningen. Het theaterticket is het hele theaterseizoen door verkrijgbaar en is een vervoerbewijs voor één persoon op één dag. Maximaal 3 kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee met een betalende volwassene, maar ieder kind heeft wel een eigen e-ticket nodig. Kinderen vanaf 12 jaar betalen de prijs van een volwassene. Het theaterticket is alleen geldig in de daluren, dus op werkdagen na 9.00 uur. Op feestdagen en in het weekend is dit ticket de hele dag geldig.

Dit vervoerbewijs is alleen te gebruiken in de Arriva-app. Je krijgt één ticket die je zelf kunt activeren op de dag dat je gaat reizen. De Arriva-app is te gebruiken op apparaten met IOS en Android.