Spoorverbinding Borkum

De nieuwe spoorverbinding naar Borkum is vanaf 28 maart van start gegaan! Sinds 28 maart jl. rijden de treinen vanuit Groningen richting Roodeschool door naar het nieuwe station Eemshaven. De afgelopen jaren is hard gewerkt om dit nieuwe stuk spoor te realiseren. Het nieuwe station is op loopafstand van de bootterminal die verbinding geeft met het eiland Borkum.

Combi-dagticket Borkum Trein + Boot

Speciaal voor de promotie van deze nieuwe spoorverbinding is gedurende heel 2018 een introductieaanbod beschikbaar: Combidagticket Trein + Boot. Met de Combi-dagticket Borkum Trein + Boot kun je vanaf elk station in Groningen en Friesland met de treinen van Arriva naar de Eemshaven en vervolgens met de boot van AGems naar Borkum. Het betreft een dagticket dus je gaat ook op dezelfde dag weer terug. De dagticket is aantrekkelijk geprijsd voor 33 euro voor volwassenen en 9 euro voor kinderen (4 t/m 11 jaar). Dit ticket geeft je ook toegang op het treintje van AG Ems op Borkum.

Dit ticket is tot 31 december 2018 te koop en te gebruiken. Let op: het ticket is alleen beschikbaar als E-ticket. Koop hier direct je E-ticket(s):

Koop hier je ticket!