Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Blauwe ticketautomaat met touchscreen onder een overkapping op een treinperron.

Abonnementen

Informatie over de abonnementen van Arriva

Als je regelmatig met Arriva reist, kan een abonnement voordeliger zijn dan reizen op saldo. Ook als je niet op vaste dagen en tijden reist, hebben wij een oplossing voor je. Tijdelijk meer thuis werken? Ook dan zijn er mogelijkheden.

In de webshop kies je een geschikt abonnement in jouw regio. Twijfel je over de juiste keuze? We nemen je mee in de voordelen per abonnement. Ontdek welk abonnement bij jou past!

Ga naar de webshop

Screenshot van de Arriva Abonnememtenshop waar je abonnementen voor het vervoer bij Arriva kunt afsluiten.Screenshot van de Arriva Abonnememtenshop waar je abonnementen voor het vervoer bij Arriva kunt afsluiten.

Abonnement bestellen

Je kunt een abonnement bestellen in onze webshop. Let op! Onze webshop is nog niet vernieuwd.
Naar de webshop
Iemand in een warme jas houdt een ov-chipkaart bij de incheckpaal.Iemand in een warme jas houdt een ov-chipkaart bij de incheckpaal.

Abonnement activeren

Heb je via onze webshop een abonnement besteld? Activeer deze dan voor je hem gaat gebruiken.
Abonnement activeren
Een jonge vrouw houdt haar telefoon vast en lacht, ze zit met haar benen over elkaar op een bankje in een wachtruimteEen jonge vrouw houdt haar telefoon vast en lacht, ze zit met haar benen over elkaar op een bankje in een wachtruimte

Abonnement wijzigen

Past je abonnement toch niet helemaal goed bij je reisgedrag? Of heb je een verkeerd abonnement besteld?
Je abonnement wijzigen
Let op! De informatie verschilt per regio. Selecteer jouw regio hier.

Abonnementen in Flevoland

Bij ons vind je altijd een abonnement dat bij jouw reisgedrag past!

Vaak reizen

  • Reis je elke dag met onze bussen in Lelystad? Kies dan voor onbeperkt reizen met de bus met het Altijd Vrij Lelystad-abonnement.
  • Reis je ook met andere busvervoerders, tram en metro? Dan past het Netabonnement beter bij je!

Af en toe reizen

  • Reis je niet elke dag, maar wel een aantal keer per maand? Dan kan een kortingsabonnement je veel geld schelen! Kies voor het Altijd Korting-abonnement, zo geniet je van korting op elke rit!
  • Ben je 65 jaar of ouder? Reis dan onbeperkt in de daluren (na 9.00 uur, in het weekend en op feestdagen) met het Dalvrij65+ Lelystad!
Meer info en bestellen

Bestellen met een bestelformulier

Je kunt ook via het bestelformulier kun je een abonnement bestellen. De verwerking hiervan duurt wel langer dan bestellen in de webshop! Op het bestelformulier vul je je persoonsgegevens in. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in onze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid.

Download het bestelformulier

Veelgestelde vragen