Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?

Raildag Station Kerkrade Centrum

Blauwwitte treinen van Arriva staan stil op station Kerkrade.

Een kijkje achter de schermen van Arriva?

Tijdens de Raildag op zaterdag 16 september zet Arriva voor jou de deuren open! Bekijk onze treinen en bussen op station Kerkrade Centrum. Al eens voorin de trein bij de machinist gezeten? Of achter het machtige stuur van een grote bus? Jong en oud zijn welkom op deze dag.

Extra leuk! Voor de kids wordt er iets speciaals georganiseerd!

Waar en wanneer is de Raildag?

Trein rijdt weg bij perron van station Kerkrade Centrum.Trein rijdt weg bij perron van station Kerkrade Centrum.

Zaterdag 16 september 2023

Tijdstip : 10:30 - 15:30 uur
Blauwwitte trein van Arriva staat stil bij perron station Kerkrade Centrum.Blauwwitte trein van Arriva staat stil bij perron station Kerkrade Centrum.

Station Kerkrade Centrum

Locatie : Stationsstraat 70, Kerkrade

Kom met het ov!

Bezoek de Raildag op Station Kerkrade Centrum gemakkelijk met het ov. Je stapt direct én midden op de locatie uit. Ideaal!

Reis voor maar 5 euro naar de Raildag op Station Kerkrade Centrum. Het ticket is geldig op zaterdag 16 september voor één volwassene en twee kinderen. 

Blauwwitte trein van Arriva staat aan perron van station Kerkrade, op de voorgrond een zebrapad en een bordje met 'Discovery Museum'.
Bordje met daarop 'Discovery Museum, Een wereld te ontdekken!' waar door een lange sluitertijd vervaagd drie mensen voorlangs lopen.

Extra voordelig!

Met korting naar het Discovery Museum
Reis jij met het speciale Raildag e-ticket naar station Kerkrade Centrum, dan krijg je ook nog eens €3,50 korting op een regulier entreeticket tot het Discovery Museum. Je kunt deze korting clamen t/m 31 december 2023. Op het e-ticket (PDF) vind je de speciale kortingscode.

Een icoon van een auto.

Kom je met de auto?

Dan kun je gratis parkeren op het terrein naast het station. Het parkeerterrein ligt aan de Hamsbosweg 60 in Kerkrade. Let wel op vol=vol.

Een icoon van een fietser op een blauwe fiets.

Of met de fiets?

Dat kan! Op station kerkrade Centrum is een fietsenstalling aanwezig.

Lijkt het je leuk om bij Arriva te werken?

Kom dan tijdens de Raildag een kijkje nemen. Zo kun je al je vragen stellen aan onze collega's. Onze machinisten, stewards en chauffeurs vertellen graag over hun werk. Ze laten met trots hun vak zien. 

Wil je alvast een voorproefje?
Lees dan de verhalen van onze collega’s op onze website.

Vrouwelijke buschauffeur met lang haar en in uniform zit lachend achter het stuur van haar Arriva-bus.