Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?

Met de bus of trein naar LVO?

Dagelijks reizen duizenden leerlingen en werknemers in heel Nederland met het openbaar vervoer van Arriva. Ook in Limburg brengt Arriva je graag veilig naar school of naar je werk.

De bussen (en treinen) van Arriva stoppen dichtbij jouw school. Reizen met het openbaar vervoer is niet alleen groen en veilig, maar ook erg praktisch. In de bus of de trein kun je bijvoorbeeld je proefwerk Engels of een vergadering voorbereiden. Zo wordt reistijd (huis)werktijd!

Speciaal tarief voor LVO

Voor leerlingen en werknemers van LVO biedt Arriva 10% korting aan op het reguliere tarief voor het Sterabonnement (bus) of het Arriva Traject Vrij-abonnement (trein).

Prijzen busabonnementen

Prijzen bus scholieren

Maandabonnement divers10 procent korting
Jaarabonnement divers10 procent korting

Prijzen bus werknemers

Maandabonnement divers10 procent korting
Jaarabonnement divers10 procent korting

Prijzen trein

Maandabonnement divers10 procent korting
Jaarabonnement divers10 procent korting

De prijs van een Arriva Traject Vrij-abonnement is afhankelijk van het traject. Het tarief voor een abonnement op jouw traject kun je vinden in onze webshop.

Ik wil een abonnement bestellen. Hoe werkt dat?

Om gebruik te maken van één van deze producten heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Met een persoonlijke OV-chipkaart kan namelijk je leeftijd gecontroleerd worden. Als je die hebt (besteld) kun je onderstaand formulier invullen.

  1. Vul het formulier in. Je vindt het formulier onderaan deze pagina. Vergeet niet te vermelden op welke school je zit of lesgeeft.
  2. Nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld, krijg je een kortingscode toegestuurd
  3. Zodra je de code hebt gekregen, kun je het abonnement van jouw keuze (Trein/Bus of Bus, Jaar of Kwartaal) bestellen via onze webshop.
  4. Abonnement besteld? Zet het klaar op je OV-chipkaart, voordat je ermee reist. Dat doe je eenvoudig bij een blauwe of gele ophaalmachine in de bus of bij één van de vele verkooppunten. Zodra het abonnement op je persoonlijke OV-chipkaart staat, ben je klaar om te reizen.
  5. Abonnement besteld? Zet het klaar op je OV-chipkaart, voordat je ermee reist. Dat doe je eenvoudig bij een blauwe of gele ophaalmachine in de bus of bij één van de vele verkooppunten. Zodra het abonnement op je persoonlijke OV-chipkaart staat, ben je klaar om te reizen.

Nog geen OV-chipkaart?

Als je nog niet eerder met het ov hebt gereist of nog geen OV-chipkaart hebt, dien je die eerst aan te schaffen. Een OV-chipkaart vraag je eenvoudig aan via OV-chipkaart.nl.

Reisadvies op maat

Via onze reisplanner kun je een specifiek reisadvies opvragen naar LVO. Je ziet dan eenvoudig hoe laat en waar de bus of trein vertrekt.

Hulp nodig bij het maken van je keuze?

Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag om het juiste reisproduct te kiezen, dat past bij jouw situatie.

Aanvraagformulier

Alleen voor medewerkers
Aanhef
Scholier/werknemer
Scholier/werknemer
Let op: je kun je alleen aanmelden met een zakelijk e-mailadres!

Indien je met de trein gaat reizen, welk traject ga je afleggen?

In het formulier vragen wij om jouw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in onze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Voor meer informatie lees je op arriva.nl/privacy.