Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Kleine blauwe buurtbus staat geparkeerd bij een ouderwets, klein station.

Vervoer op aanvraag

In de avonduren, in de weekenden of op trajecten met weinig reizigers, kan het zijn dat er minder of geen bussen meer rijden.

Om ervoor te zorgen dat jij toch op de plaats van bestemming komt, zetten we vervoer op aanvraag in. Zo houden we je bestemming bereikbaar! Omdat deze vorm van vervoer vaak door taxibedrijven of organisaties wordt aangeboden, gelden per regio andere voorwaarden.

Let op! De informatie verschilt per regio. Selecteer jouw regio hier.

Aanvullend vervoer op aanvraag

Wil je verder reizen met aanvullend openbaar vervoer? Dat kan met aanvullend vervoer op aanvraag. De afstand tussen adres en OV-halte overbruggen? Dat kan in veel gevallen met een regiotaxi, belbus, opstapper of een andere vorm van aanvullend vervoer. Omdat deze vorm van vervoer vaak door taxibedrijven of organisaties wordt aangeboden, gelden per regio andere voorwaarden. Regiotaxi is geen Arriva-dienst.

De Belbus

Reserveer de belbus ruimschoots op tijd en minimaal 1 uur voor de vertrektijd die in de dienstregeling staat vermeld. Groepsreserveringen van 5 of meer reizigers dienen 24 uur voor vertrek gemaakt te zijn.

Naast vervoer op aanvraag hebben we ook....

Lachende vrouw staat naast open deur van rood-wit buurtbusje in Brabant.Lachende vrouw staat naast open deur van rood-wit buurtbusje in Brabant.

De buurtbus

De buurtbussen zorgen ervoor dat afgelegen dorpen goed bereikbaar blijven en worden gereden door vrijwilligers.
De buurtbus
Kleine blauwe buurtbus staat geparkeerd bij een ouderwets, klein station.Kleine blauwe buurtbus staat geparkeerd bij een ouderwets, klein station.

Arriva Vlinder

Met Arriva Vlinder reserveer je een plaats en bepaalt zelf bij welke halte je wordt opgehaald en afgezet.
Met de Arriva Vlinder