Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Deelnemers aan de Venloop lopen onder een ballonnenboog door.

Trotse partner van de Venloop

De Venloop is hét gezelligheidsfeest en hardloopevenement van Limburg. Als trotse partner biedt Arriva voor alle deelnemers van het Seniorenmatinee, de Wandeltocht én de Venloop gratis openbaar vervoer aan.
Deelnemers aan de Venloop lopen onder een ballonnenboog door.

Ben jij trotse supporter?

Voorkom drukte en parkeerstress bij de Venloop en kies voor reizen met de bussen en treinen van Arriva. Het start- en finishgebied van zowel van de Wandeltocht en Venloop ligt namelijk op een steenworp afstand van het bus- en treinstation van Venlo!

Check gemakkelijk in en uit met je betaalpas.

Mijn reis plannen

Ben jij trotse deelnemer?

Mijn reis plannen

Deelnemers van het Seniorenmatinee, de Neptunus Wandeltocht en de Arrow Venloop kunnen kosteloos én zonder zorgen naar het evenement toegaan, dankzij het gratis vervoer dat Arriva aanbiedt voor deelnemers. Of je nu uit Nederland, Duitsland, of België komt, Arriva zorgt ervoor dat je reis met Arriva treinen en/of bussen gratis is.

 • Een groep oudere mensen zit in een tent te lachen en te kletsen tijdens de Venloop.

  21 maart | Seniorenmatinee

  Ook de deelnemers van het Seniorenmatinee mogen op 21 maart gratis gebruik maken van Arriva bussen in Venlo. Heb je vragen over reizen met het ov? Tijdens het Seniorenmatinee staan we klaar om alles te beantwoorden!

  Vóór aanvang van het seniorenmatinee ontvang je per mail een nieuwsbrief met daarin het gratis vervoerbewijs van Arriva.

  Reis plannen
 • Honderden wandelaars lopen door groen landschap tijdens Venloop.

  23 maart | Neptunus Wandeltocht

  Ga jij meelopen tijdens de Neptunus Wandeltocht op 23 maart? Dan mag je deze dag gratis gebruik maken van de bussen en treinen van Arriva!

  Vóór aanvang van de Neptunus Wandeltocht ontvang je van de organisatie jouw polsbandje én het gratis vervoerbewijs van Arriva.

  Reis plannen
 • Winnende hardloper finisht als eerst met de armen wijd door het finishlint van de Venloop.

  24 maart | Arrow Venloop

  Ben jij deelnemer van de Arrow Venloop op 24 maart? Dan mag je deze dag gratis gebruik maken van de bussen en treinen van Arriva!

  Vóór aanvang van de Arrow Venloop ontvang je van de organisatie jouw startnummer incl. barcode dat dient als gratis vervoerbewijs van Arriva.

  Reis plannen
Icoon van twee gesprekswolkjes die elkaar overlappen.

Over het gratis vervoerbewijs

20 maart | VenloopKids-middag

Maar dat is nog niet alles! Arriva zal ook de allerkleinsten vermaken met de VenloopKids-middag op woensdag 20 maart. Op deze feestelijke middag krijgen kinderen de kans om papieren bussen en treinen in elkaar te knutselen, om vervolgens vol trots hun eigen creaties te kunnen showen. Daarnaast kunnen ze achter het machtige stuur van een echte bus plaatsnemen voor een unieke foto of meedingen naar leuke prijzen via het Rad van Fortuin.

Kinderen zitten rondom een luchtkussen tijdens de Venloop.