Heel Nederland Kies regio

Verloren voorwerp zoeken

Ben je iets verloren in één van onze bussen of treinen? We helpen je graag om het voorwerp weer terug te vinden. Alle voorwerpen die wij vinden, plaatsen wij via iLost op deze webpagina. Via de zoekbalk hieronder kun je kijken of jouw voorwerp gevonden is.

Kies je regio

Is je voorwerp gevonden?

Is je voorwerp gevonden? Klik er dan op. Hierna doorloop je een aantal stappen zodat wij kunnen controleren of je daadwerkelijk de eigenaar bent van het voorwerp. Zodra dit proces is afgehandeld kun je je voorwerp afhalen bij de vestiging of tegen vergoeding thuis laten bezorgen.

Wij verzamelen de gevonden voorwerpen en plaatsen deze de eerstvolgende werkdag voor 16.00 uur op de website. Staat je voorwerp na 5 werkdagen nog niet op de website? Dan hebben wij het helaas niet gevonden.

Gevonden voorwerpen in onze bussen worden sinds een aantal jaren verzameld en geregistreerd via iLost. En met succes!

Steeds meer krijgen reizigers hun verloren spullen terug. Voor de introductie van iLost werd slecht 5% van de gevonden voorwerpen teruggebracht naar hun rechtmatige eigenaar. Sinds de introductie van is dat percentage gegroeid naar 31%.

Wat gebeurt er allemaal achter de schermen?

Na iedere rit gaat de chauffeur of machinist de bus of trein door en verzamelt de gevonden voorwerpen. Daarna worden ze ingeleverd bij de iLost coördinator Ieder gevonden voorwerp wordt ingevoerd in het iLost systeem. Aan een product wordt een streepjescode gekoppeld en het product krijgt een sticker met deze code. De eigenaar kijkt op de website van Arriva.nl/iLost. Als het voorwerp is gevonden kan de eigenaar het claimen. Is er een match, dan neem de coördinator contact op met de eigenaar. Staat het verloren goed niet op iLost? Gevonden goederen worden altijd binnen 3 of 5 werkdagen geplaatst. Staat het voorwerp er na 3 of 5 werkdagen niet op de website dan is het helaas niet bij ons afgegeven/gevonden.

UitgeklaptOp welke locaties kunnen gevonden voorwerpen worden opgehaald?

  • Vestiging Breda
  • Vestiging Uden
  • Arriva OV Servicepunten Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg
  • Vestiging Doetinchem
  • Vestiging Emmen
  • Arriva OV Servicepunten Gouda en Gorinchem
  • Arriva OV Servicepunten Nijmegen, Venlo, Roermond, Sittard, Heerlen, Maastricht.
  • Vestiging Leeuwarden
  • Vestiging Lelystad